The Florens - huset

Tjenare!!
Jag passade på att göra klart Florens' hus idag då jag tänkte att det är julafton imorgon och jag kommer inte kunna spela något mer fören i slutet av vecka så jag gjorde det idag. Kom på när jag redigerade bilderna att jag inte har någon bild på självaste huset men det fixar jag nästa gång jag spelar :) 
 
Hall
 
Badrum
 
Vardagsrum / matsal
 
Jewel's sovrum
 
Aubrey' och Isaac's sovrum
 
Köket (bild från början som ni redan sett)
 
En fråga till er, bara jag som inte har någon julkänsla alls? Här där jag bor är det inte ens lite snö, så det blir en grön jul i år.
 
 
 

bilder

Passade på att ta några bilder på min nya familj medan jag spelade. Typ det enda jag gjorde och ja, jag vet att de är sjukt dåligt redigerade :)
 
 
gillar denna bäst hihi 
 
 
 

The Florens

Jag passade på att spela en sväng igår då jag hade absolut ingenting att göra. Så jag gjorde en ny familj som heter Florens i efternamn. Så jag tänkte göra en liten story om de om ni nu vill?
 
Den består av Isaac, Aubrey och Jewel. Isaac och Aubrey träffades under sina föräldrars fest redan som tonåringar och något år senare bestämde de sig för att kila stadigt tillsammans. Två år senare kommer Jewel, deras dotter. De har nu flyttat in i ett hus tillsammans i Appaloosa Plains och har fått ett nyrenoverat kök.
 
 
Medan de väntar på att flyggubbarna ska bli klara med inflyttningen tar de en promenad hand i hand, genom kvarteret.